Репродуктивен психолог и консултант

Казвам се Стела Хараламбова. Работя като психолог в сферата на репродуктивното здраве. Магистър съм по “Социално консултиране и психология”.

В моята практика следвам психологическото направление Acceptance and Commitment therapy (ACT) – вид когнитивно-поведенческа терапия от трето поколение. Този вид терапия е доказано ефективен метод при депресия, тревожност, стрес, загуба, които са и основните състояния при хората с репродуктивни проблеми.

Сертифициран Консултант по репродуктивна психология към Българската асоциация по репродуктивна психология. Международно сертифицирана в Acceptance and Commitment therapy. Първо ниво на  Gottman method couples therapy. Обучение в Интегративна терапия за двойки. Преминала съм обучение по Перинатална психология и контекстуални терапии към Universidad de Almería, España. Завършила съм курс на обучение по Мотивационно интервюиране – Motivational Interviewing, Dr. William Miller, Dr. Stephen Rollnick, Dr. Theresa Moyers. Член на Association for Contextual Behavioral Science.

Имах късмета да се уча в материята от такъв голям професионалист какъвто е д-р Ваня Савова, на която съм изключително благодарна за подкрепата и споделените познания!

Понастоящем се радвам да упражнявам професията, която обичам и се надявам да имам възможността да помогна на много двойки като вас.

Моето желание е да постигнете целите, които сте си поставили и съм тук, за да ви помогна по този път и каквито и да са преживяванията, да бъдат изживявани по един по-приятен начин, въпреки че а приори изглежда точно обратното.

Заедно можем да работим, за да постигнем една криза да се превърне в добра възможност да изследвате и използвате онези скрити ресурси, с които разполагате, а дори не познавате.

Успех по пътя!

Стела