Kонсултации

онлайн психолог

Консултациите могат да се проведат на място в София или онлайн.

Онлайн консултациите са удобна форма за консултиране. Сесиите могат да бъдат провеждани посредством платформи като скайп, вайбър, месинджър, телефон.

Световната здравна организация (СЗО) определя Качеството на живот като “възприятието, което един индивид има за своето място в съществуването, в контекста на културата и на ценностната система, в която живее и във връзка с неговите цели, очаквания, норми и опасения. Това е концепция повлияна от физическото здраве на субекта, психологическото му състояние, неговото ниво на независимост, социалните му връзки, така както и връзката му със средата”.

Ето защо ситуации като тревожност, депресия, стрес, страхове, съмнения, самота, празнота, накърняване, несигурност…могат да се отразят негативно върху качеството на емоционалния ни живот и заедно с това върху качеството на живота ни по принцип.

Индивидуални  консултации

Независимо какъв е твоят случай, тук ще откриеш мястото, където можеш да споделиш и да работиш за подобряване на самооценката си и качеството на емоционалният си живот. Това е място отворено както за мъже, така и за жени. Има моменти в живота, които ни се изплъзват и имаме нужда от странична и обективна подкрепа, която да ни помогне да видим изхода с по-голяма яснота. Не сте сами, има решения и заедно ще ги открием. За повече информация относно онлайн консултации с мен, може да ми пишете през формата за контакт или на телефон 0879 58 44 55.

По-долу са изброени някои от областите, в които могат да бъдат проведени онлайн консултациите в зависимост от вашите конкретни нужди и желания.

Ти и твоето благополучие сте мой приоиритет и заедно ще работим, за да го постигнем!

Цената на консултация или онлайн консултация е 50лв. с продължителност 60 мин.


проблемно забременяване и инвитроПроблемно забременяване и инвитрто

Кога да потърсим психолог когато правим инвитро? Народната мъдрост “по-добре рано отколкото късно” е точния отговор на този въпрос. Грижата за психичното и емоционалното ни здраве в ситуации на жизнени кризи каквато е проблемното забременяване, е изключително важна. Ако си преживявала депресии или считаш себе си за тревожна личност, или просто смяташ, че имаш нужда от психологическа подкрепа, за да се справиш с дадена ситуация, това е терапията, от която имаш нужда.

Повече …

Бременност чрез инвитроБременност

Постигнала си желаната бременност, но въпреки това се появяват много нови притеснения и съмнения с оглед на този нов етап. Когато една толкова чакана бременност най-накрая е постигната, напълно естествено е да се породят и страхове за успеха на бременността, за бебето и други. Намираш ли се в подобна ситуация? Заедно като екип ще се научим да се справяме с тези страхове и притеснения, така че да нямат това силно въздействие върху теб, за да може да изживееш едни спокойни и щастливи месеци на бременността.

Повече …

Семейно консултиранеСемейно консултиране

Един приказен ден вие двамата сте решили, че заедно всичко е по-хубаво. От тогава сте поставили основите на много общи проекти, които са станали историята на вашия семеен живот. Някои сте осъществили, а други са на път. Живота е изпълнен с предизвикателства и пред тези предизвикателства трябва да се изправяме смело и винаги заедно за ръка да ги преодоляваме. Какъвто и да е вашия проект и въпреки затрудненията по пътя, заедно ще работим, за да го осъществим.

Повече …


Групи за подкрепа при инвитроГрупова терапия

Хората сме “социални животни”, историята е доказала, че работим по-добре в екип. В някои случаи майката, приятел или партньора могат да бъдат нашите най-добри съветници. Но има моменти в живота, в които един съвет от близък човек не ни е достатъчен. Имаме нужда да погледнем отражението си в други хора като нас, които преминават през подобна житейска ситуация. Заедно споделяме опита, преживяванията си и си помагаме!

Повече …

Следродилна депресияСледродилна депресия

Следродилния период е биологичен момент, който идва след раждането. Този период е съпътстван много човешки емоции като страхове, илюзии, мечти, тъга, радост, разочарование, благодарност, несигурност… Това е  период на промени, адаптация и нови очаквания за майката, която се е качила на “хормоналното влакче от увеселителния парк”. Подкрепата е много важна, за да се адаптираш към промените, които ти се случват.

Повече …

Консултиране при донорствоКонсултиране при донорство

Какъв ще е моя донор? Защо ли го прави? Дали е физически и психически здрав човек? Дали ще съм способна да обичам бебето? На кой ли ще прилича? Дали да пазя донорството в тайна? Това са само част от въпросите, които преминават през главата на всички жени, на които им предстои донорска процедура. Заедно ще отговорим на всички тези и много други въпроси, за да си напълно готова да изживееш една пълноценна бременност и бъдещо родителство.Повече …